مقدمه

سرویس جدید درایو دانشگاه تحت وب است این سرویس نسخه نرم افزار تحت ویندوز و دسکتاپ دارد، با این حال شما می توانید از نسخه نرم افزار تحت ویندوز نسخه قبلی این سرویس با نام owncloudاستفاده نمایید .اما از آنجایی که مبنای نسخه جدید درایو وب می باشد ممکن است در نسخه ویندوزی به شکلاتی برخورد کنید.

لذا پیشنهاد می شود از این سرویس فقط از طریق مرورگرها استفاده نمایید و نسخه ویندوزی قدیمی پیشنهاد نمی شود. بنابراین توضیحاتی که در این راهنما بیان شده است بر مبنای استفاده از این سرویس تحت وب می باشد. همچنین در حال حاضر این سرویس فقط برای استادان و کارمندان دانشگاه فردوسی فعال شده است و دانشجویان امکان استفاده از این سرویس را ندارند.

برای ورود به این سیستم از نام کاربری و رمز عبور سرویس پست الکترونیک خود باید استفاده نمایید. نام کاربری هم همانطورکه در صفحه لاگین سیستم توضیح داده شده است باید بصورت کامل و این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید">ماننداین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید باشد.

1 1

پس از ورود به سیستم، صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده خواهید کرد.

1 2

توضیحات قسمتهایی که با شماره در شکل بالا مشخص شده بصورت زیر است:

1

شامل تمام فایلها و صفحه اصلی سرویس است

6

فایلهای shared شده توسط شما و یا دیگران و نیز shareهای حذف شد

2

Activities فعالیتهایی که شما روی سرویس خود انجام میدهید مانند ایجاد و حذف فایل یا شاخه

7

فایلها و یا شاخه های حذف شده در این قسمت قابل مشاهده است و در صورتی که بخواهید میتوانید موارد حذف شده را بازیابی کنید

3

:Galleyگالری تصاویر

8

نمایش میزان حجم فضای درایو شما و میزان استفاده شده آن

4

Contacts که می توانید افراد مورد نظر را در این قسمت تعریف نمایید.

9

آپلود فایل/شاخه و یا ایجاد فایل text

5

تقویم

10

جهت shared کردن فایل یا شاخه برای افراد مورد نظر

جهت تنظیمات مشخصات فردی خود و نیز logout از سمت راست بالای صفحه، روی آیکن اول شناسه خود در اینجا R کلیک کنید.

1 3

برای اشتراک گذاری فایل یا شاخه مطابق شکل زیر عمل کنید. در این قسمت شما می توانید قابل ویرایش بودن فایل یا فولدر توسط فرد مورد نظر را انتخاب کنید و یا اینکه فرد مورد نظر فقط امکان خواندن داشته باشد و نتواند آنها را ویرایش نماید.

1 4

در صورتی که بخواهید فایل یا فولدری را بصورت عمومی shared کنید و همه بتوانند از آن استفاده نمایند، کافی است فایل یا فولدر مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی آیکن share کلیک کرده و از سمت راست گزینه New share link را انتخاب کنید.

1 5

برای کپی لینک فایل به اشتراک گذاشته شده، روی آیکنی که در شکل زیر نشان داده شده است ک

لیک کنید.همچنین شما میتوانید برای آن تاریخ انقضا و یا پسورد بگذارید. در این صورت روی سه نقطه که درشکل زیر نشان داده شده است کلیک کنید مواردی که می توانید برای این لینک استفاده نمایید، نمایش داده خواهد شد1 6

برای تغییر نام فایل یا فولدر، دانلود و حذف و یا انتقال و کپی آن ها برروی سه نقطه روبروی هر فایل یا فولدر کلیک کنید و گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

1 7

دریافت فایل راهنما: