conference bridge

• ابتدا باید کنفرانس به تایید معاونت پژوهشی دانشگاه رسیده باشد و حکم دبیری همایش اخذ شده باشد.
  • درخواست استفاده از نرم افزار طی نامه ای از دبیر همایش به رئيس مركز اطلاعات، آمار و امور رايانه اي دانشگاه ارسال می گردد.

در این درخواست لازم است آدرس وبگاه  همایش  (Domain: um.ac.ir)و شخصی به عنوان رابط و مدیر وبگاه و نرم افزار مدیریت همایش (+ میل و شماره همراه شخص) و در صورت تمایل آدرس ایمیل همایش اعلام گردد.

Website: something.um.ac.ir

• مشخصات داده شده طی نامه ای از طرف مرکز به شرکت ارائه دهنده ی نرم افزار مدیریت همایش ارسال می گردد. شرکت طی دو روز کاری، سامانه ای با داده های خام را فعال و اطلاعات دسترسی به مدیریت سامانه و راهنماهای لازم را به میل و شماره همراه مدیر وبگاه که در نامه اولیه ذکر شده است ، ارسال می کند.
  • از این پس کلیه ی پیگیری ها، مستقیم و بدون واسطه بین مدیر وبگاه و شرکت انجام خواهد پذیرفت.

گفتنی است، به منظور ثبت خبر برگزاری همایش در سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد و سایت دانشگاه فردوسی مشهد از طریق سیستم اتوماسیون به دفتر رياست و روابط عمومي  دانشگاه ارسال نمایید یا از رابط خبری واحد خود جهت ارسال خبر راهنمایی بخواهید.