به اطلاع اعضای محترم دانشگاه فردوسی مشهد می‌رساند که آنتی ویروس Kasper Sky (محصول Endpoint Security ) برای دانشگاه خریداری شده است و مجوز (لایسنس) آن تا آبان ماه 1399 دارای اعتبار می‌باشد. مرکز فاوا دانشگاه امکان ارائه محدود این محصول را برای رایانه‌های شخصی کلیه اعضای محترم دانشگاه (دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان) فراهم نموده است.

متقاضیان محترم برای ثبت‌نام و درخواست می‌توانند از طریق پرتال پویا اقدام نمایند. لازم به ذکر است که ثبت نام اولیه به مدت و تعداد محدود از طریق پرتال پویا انجام می‌شود و بعد از تکمیل ظرفیت، به صورت خودکار غیرفعال می‌گردد.

همچنین هزینه محصول برای دانشجویان 780000 ریال و اعضای هیات علمی و کارکنان 900000 ریال می‌باشد که به صورت الکترونیکی از طریق پرتال پویا بعد از ثبت نام نهایی پرداخت می‌گردد.

فراخوان رایانه‌های شخصی برای نصب آنتی‌ویروس نیز متعاقباً پس از ثبت‌نام نهایی از طریق پرتال انجام می‌شود.

مسیر درخواست برای دانشجویان در پرتال پویا از طریق لبه خدمات - منوی درخواست خرید آنتی‌ویروس و برای اعضای هیات علمی و کارکنان از طریق لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع منوی فناوری اطلاعات خدمات پشتیبانی درخواست خرید آنتی‌ویروس، می‌باشد.

لازم به ذکر است که نسخه‌های خانگی مجوز یک‌ساله این آنتی‌ویروس 1700000 ریال و بعد از اعمال تخفیف‌های فصلی حداقل 950000 ریال به ‌فروش می‌رسد.

سیستم‌عامل‌های قابل نصب آنتی‌ویروس:

• Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 Edition SP1 and later
  • Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x64 Edition SP1 and later
  • Microsoft Windows 8 Professional / Enterprise x86 Edition
  • Microsoft Windows 8 Professional / Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows 8.1 Professional /Enterprise x86 Edition
  • Microsoft Windows 8.1 Professional / Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows 10 Professional / Enterprise x86 Edition
  • Microsoft Windows 10 Professional / Enterprise x64 Edition

حداقل سخت‌افزار مورد نیاز نصب:

o Intel® Pentium® 2 GHz and faster (or compatible)

o 2GB RAM