آقاي دكتر حسيني‌سنو، رئيس مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فردوسي مشهد، طي حكمي خانم مهندس معصومه قهرماني را به‌عنوان مسوول اداره پشتيباني فني مركز فاوا دانشگاه منصوب نمودند. در اين حكم كه در تاريخ 1396/8/13 صادر شده است، وظايف جديدي نيز به اداره پشتيباني فني محول شده است. متن حكم به اين شرح است:

«همكار ارجمند سركار خانم مهندس معصومه قهرماني
با سلام و احترام، به موجب اين ابلاغ، سركار عالي به عنوان مسؤول واحد پشتيباني مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب مي گرديد. اميد است به خواست خداوند متعال با اهتمام شما و ساير همكاران وظايف محول شده به آن بخش به شايستگي ايفا گردد و ابتكارات و تدابيري كه معمول خواهيد داشت كمك مؤثري در راستاي اعتلاي عملكرد مجموعه باشد، اهم وظايف آن واحد به شرح زير خواهد بود:

1. تأمين و پشتيباني سرويس‌هاي شبكه
  2. پشتيباني سامانه هاي نرم افزاري دانشگاه
  3. پشتيباني سرورها و تجهيزات و تأسيسات جانبي و محل استقرار آن (Server Room)
  4. خدمات محاسبات سنگين
  5. انجام پژوهش هاي كاربردي مورد نياز (R&D) و انجام مقدمات فني براي به كارگيري موارد لازم
  6. نظارت بر خدمات رايانه اي دانشكده ها و واحدها در چارچوب وظايف مركز
  7. برقراري تعامل مؤثر و روزآمد با اعضاي دانشگاه، به منظور اطلاع رساني، پاسخگويي، ارايه مشاوره و راهنمايي هاي فني و نيز رسيدگي به مشكلات رايانه اي در چارچوب وظايف مركز
  8. نظارت، توسعه و نگهداري تجهيزات مرتبط با سامانه هاي كاربردي دانشگاه از قبيل دوربينهاي نظارت تصويري، تجهيزات كنترل دسترسي و كنترل تردد
  9. نظارت بر سطح دانش و مهارت همكاران واحد پشتيباني و برنامه ريزي براي حفظ و بهبود آن متناسب با نيازها»

خانم مهندس قهرماني پيش از اين سمت‌هاي كارشناس مسوول خدمات شبكه و مسوول اداره شبكه مركز فاوا را بر عهده داشته‌اند.