دانشگاه فردوسي مشهد در نهمين دوره جشنواره وب ايران موفق به كسب رتبه برگزيده در بخش «دانشگاه‌ها و موسسه‌هاي آموزش عالي» شده است. در این دوره جشنواره، وب‌گاه انگلیسی دانشگاه معرفی شده بود که توانست عنوان برگزیده را با رای هیات داوران به‌دست آورد.
شاخص‌هاي ارزيابي این جشنواره شامل محتوا (Content)، ساختار و مسير (Navigation)، طراحي ديداري (Visual Design)، كاركرد (Performance)، تعامل (Interactivity)، و تجربه كلي (Overall Experience) می‌باشد.
طراحي قالب جديد و پوياي وب‌گاه اصلي دانشگاه به زبان انگلیسی با بهره‌مندي از استاندارهاي نوين طراحي صفحات وب و تکمیل و به‌روزرسانی محتوای آن از عمده فعالیت‌هایی بوده است که در ماه‌های گذشته انجام گرفته است. ساختار جدید وب‌گاه انگلیسی دانشگاه در ابتدای سال 2017 میلادی رونمایی شد.
همچنین وب‌گاه اصلی دانشگاه به زبان فارسی هم در سال 1394 و در جشنواره هشتم وب ایران موفق به کسب عنوان برگزیده شده بود.