access

- درپنجره باز شده جهت احراز هویت، مطابق عکس زیر،از نام کاربری و کلمه عبور سرویس FUMRMS خوداستفاده نمایید.

a1

در صورتی که تاکنون از این سرویس استفاده نکرده اید می توانید از مسیر زیر در پورتال پویا نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام فرمائید.

• پورتال پویا(اساتید و کارکنان) ◄ برنامه ریزی و توسعه منابع ◄ فناوری اطلاعات ◄ تغییر کلمه عبورسرویس FUMRMS
  • پورتال پویا(دانشجویان) ◄ مالي و پشتيباني ◄ فناوري اطلاعات و ارتباطات ◄ تغيير رمز عبور سرويس FumRms
  • توجه داشته باشید اگرکامپیوتر اداری شما عضو اکتیودایرکتوری است، بعد از تغییر کلمه عبوراین سرویس درمرحله قبل، باید با کلمه عبور جدید به کامپیوتر لاگین نمایید.

درصورت بروز خطا درهر یک از مراحل فوق با کارشناس رایانه دانشکده / مدیریت تماس بگیرید.
دقت داشته باشید همچون گذشته برای جلوگیری از سواستفاده از اعتبار اینترنت شما و جلوگیری از بروز مسائل حقوقی حتما بعد از اتمام کار مطابق مراحل زیر از سیستم خارج شوید:

• آدرس https://ict.um.ac.ir را در مرورگر تایپ کنید.(به سایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه هدایت می شوید)
  • روی لینک ورود به اینترنت کلیک نمایید.
  • مطابق عکس زیردر پنجره باز شده روی گزینه Logout کلیک نمایید.

a2