p7279چنانچه مستحضريد، نظام بين‌المللي وب‌سنجي وبومتريك يكي از مهمترين نظام‌هاي ارزيابي مي‌باشد كه با هدف سنجش ميزان حساسيت دانشگاه‌ها و موسسات آموزشي و پژوهشي نسبت به نشر الكترونيكي و اينترنتي، هر شش ماه يكبار نتايج ارزيابي و رتبه‌بندي خود را منتشر مي‌نمايند. اين نظام با مجموع 4 شاخص كه 45% وزن آنها به ارزيابي فعاليت‌هاي پژوهشي و 55% آن به ارزيابي فعاليت‌هاي وب‌سنجي مي‌پردازد اين ارزيابي را انجام مي‌دهد. بر اساس دومين نتايج اين نظام در سال 2020، دانشگاه فردوسي مشهد رتبه 8 در ميان دانشگاه‌هاي كشور، رتبه 196 در آسيا و رتبه 908 را در جهان را به خود اختصاص داده است. بر اساس اين نتايج،‌ رتبه دانشگاهمان نسبت به نتايج ارزيابي اين نظام در شش ماهه اول سال 2020،‌ در كشور، 2 پله، در آسيا 7 پله و در جهان نيز 48 پله صعود داشته است. معرفي و نتايج تفصيلي شش ماهه دوم (جولاي) سال 2020 اين نظام در پيوست ارائه شده‌ است.