( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 8 شهريور 1394 )

قالب جديد وب‌گاه اصلي دانشگاه رونمايي شد. در مراسمي كه با حضور آقاي دكتر كافي، رئيس محترم دانشگاه در روز چهارشنبه 4 شهريور 1394 و به مناسبت هفته دولت برگزار شد از قالب جديد وب‌گاه اصلي دانشگاه فردوسي مشهد رونمايي شد. اين قالب به غير از تغيير گرافيكي، داراي طراحي فلت و مبتني بر متن است كه سبب كاهش سايز آن شده است. همچنين طراحي آن به گونه‌اي است كه در مانيتورها و سايزهاي مختلف حتي گوشي‌هاي هوشمند و تبلت نيز به سادگي قابل نمايش است.

اين قالب جديد با همكاري دفتر رياست و روابط عمومي دانشگاه و مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات طراحي و پياده‌سازي شده است. همچنين در مراسم رونمايي از اين قالب از سركار خانم مهندس مرجاني، رئيس اداره سامانه‌هاي اطلاع‌رساني و سركار خانم مهندس دليري، كارشناس اداره سامانه‌هاي اطلاع‌رساني مركز فاوا به دليل زحمات و همكاري در انجام اين پروژه تقدير به عمل آمد.