به گزارش ايرنا «محمدجواد آذري جهرمي» عصر شنبه در اينستاگرام خود درباره نحوه تخصيص يارانه آموزش مجازي نوشت: با توجه به شكايات متعددي كه از شما دريافت كرده بوديم، نحوه تخصيص يارانه آموزش مجازي در ترم دوم تغيير كرد.

وزير ارتباطات افزود: با مشورتي كه با وزارت علوم داشتيم، به جاي رايگان كردن سايت دانشگاه‌ها، به هر دانشجو و طلبه، يك بسته ۶۰ گيگابايتي اينترنتي اهدا مي‌شود.

وي يادآورشد: دانشجويان مي‌توانند به سايت https://ictgifts.ir مراجعه و براي دريافت بسته ثبت نام كنند.

جهرمي خاطرنشان كرد: مهلت ثبت نام فقط دو هفته است و امكان تمديد نيز وجود ندارد.

به گزارش ايرنا، سال گذشته زماني كه اخبار مربوط به شيوع كرونا در كشور منتشر شد، وزارت ارتباطات و دولت در اولين قدم براي اين‌كه مردم را در خانه نگه دارند ۱۰۰ گيگ اينترنت ثابت رايگان در اختيار آن‌ها قرار دادند. با اين روش دوران قرنطينه، دوركاري و آموزش مجازي كليد خورد و پيش رفت.

تخصيص بسته‌هاي اينترنت رايگان براي معلمان، دانش‌آموزان، اساتيد دانشگاه، دانشجويان در چند نوبت مختلف، رايگان كردن ترافيك شبكه دانش‌آموزي شاد و سايت‌هاي مربوط به آموزش دانشگاه‌ها از جمله اقداماتي بود كه به از سوي دولت صورت گرفت تا قرنطينه از نظر مالي و كاري به مردم فشار زيادي وارد نكند.