ارتقای نحوه دسترسی به اینترنت برای اعضای دانشگاه (هات اسپات)

دسترسی ساده و روان اعضای دانشگاه فردوسی مشهد به اینترنت، یکی از دغدغه‌ها و وظایف مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه است. نحوه دسترسی ابتدا باید ساده، روان و سریع باشد و همزمان شاخصه‌های امنیتی، فنی و تسهیم عادلانه پهنای باند دانشگاه را نیز فراهم نماید. با توجه به تغییر فناوری‌‌ها و نحوه دسترسی و انتظارات از شبکه و اینترنت دانشگاه، تغییر نحوه دسترسی در مقاطع مختلف زمانی اجتناب‌ناپذیر است. با ورود حجم بالای ابزارهای قابل حملِ نیازمند اتصال به شبکه و اینترنت (لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها، گوشی‌های هوشمند و . . .) نحوه دسترسی باید بتواند تمامی خواسته‌‌های ذی‌نفعان را فراهم نماید.

hot

مرکز فاوا دانشگاه با هدف ارتقای نحوه دسترسی و سرعت و روانی اتصال به اینترنت نسبت به تغییر معماری و ساختار فنی این دسترسی مبتنی بر فناوری‌های جدید اقدام کرده است که در سمت کاربران محترم به نام هات اسپات (صفحه ورود hotspot.um.ac.ir) شناخته می‌شود و در جدیدترین تغییر، رابط کاربری آن نیز بازطراحی شده است. این تغییرات، مزایای زیر را برای کاربران به همراه دارد:
•    ارتقای فنی و پردازشی سرویس‌دهندگان مرتبط با فرایند دسترسی اعضا به اینترنت
•    کاهش زمان اتصال به اینترنت
•    طراحی رابط کاربری جدید با امکان گزارش‌گیری حجم پهنای باند هر عضو و مدیریت میزان آن
•    امکان آزمون سرعت اینترنت برای هر عضو
•    امکان اطلاع‌رسانی مستقیم و ارائه راهنماهای مورد نیاز در صفحه رابط کاربری
•    امکان مشاهده میزان مصرف پهنای باند مصرفی کل دانشگاه در هر لحظه
•    اضافه‌نمودن سوال‌های متداول و شماره تلفن بخش‌های پشتیبانی فنی در تمام دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاه