با توجه به زیرساخت فعلی مرکز داده مستقر در مرکز فاوای دانشگاه و محدودیت هایی چون الزامات امنیتی و کمبود منابع، این مرکز امکان ارائه سرورهای مجازی به واحدهای زیرمجموعه دانشگاه را صرفا با شرایط زیر دارد.

۱. درخواست سرور مجازی باید توسط شورای فاوا تایید گردد.
۲. میزان منابع درخواست شده بایستی در مرکز داده موجود باشد.
۳.سیستم عامل پایه صرفا یکی از نسخه های پایدار و به روز توزیع های لینوکس Ubuntu ، Debian و  CentOS میباشد که توسط مرکز فاوا نصب خواهد شد.

مراحل درخواست سرور مجازی به شرح زیر است.

1. ۱. فرم پرسشنامه درخواست سرور مجازی از اینجا دانلود و تکمیل گردد.
  2. ۲. نامه درخواست سرور مجازی به همراه فرم پرسشنامه تکمیل شده از طریق سامانه مکاتبات دانشگاه به ریاست مرکز فاوا ارسال گردد.
  3. ۳. در صورت نیاز به یک زیردامنه از um.ac.ir، موارد زیر بایستی رعایت شود:
    1. - اگر سرور جهت نصب و ارائه یک نرم افزار است، باید گواهی امنیتی از یک مرکز معتبر و دارای مجوز مانند آزمایشگاه آپای دانشگاه فردوسی دریافت شود.
    2. - اگرسرور به عنوان میزبان نرم افزار وب است:
      1. -- بایستی تفاهم نامه ارائه خدامات میزبانی وب امضاء گردد (از اینجا دانلود کنید)
      2. -- از یک مرکز معتبر گواهی نامه SSL دریافت گردد و تمامی آدرسهای نرم افزار بایستی از ارتباط https استفاده کنند.