به استحضار میرساند، آنتی ویروس KasperSky محصول  Endpoint Security برای دانشگاه خریداری شده است و لایسنس آن تا تاریخ آبان ماه سال 1399  دارای اعتبار می باشد. این آنتی ویروس در تعداد محدود قابل ارائه برای رایانه های شخصی کلیه دانشجویان محترم دانشگاه می باشد.

ثبت نام فقط روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت 7 تا 9 صبح از طریق پرتال پویا ( منو خدمات -  درخواست خرید آنتی ویروس )  انجام می شود که پس از تکمیل ظرفیت، به صورت خودکار غیر فعال میگردد.

زمان تحویل دادن سیستم هایی که آنتی ویروس ویروسشان نصب گردیده ساعت 13:30 همان روز به بعد می باشد.

پرداخت به صورت الکترونیکی از طریق پرتال پویا انجام میگردد.

تعرفه نصب آنتی ویروس  Kasper Sky Endpoint Security:   دانشجویی : 780,000 ریال

( لازم به ذکر است که نسخه های خانگی سری توتال سکیوریتی کسپر برای مدت یکسال قیمت  950,000 ریال تا 1700,000  ریال در بازار به صورت اینترنتی یا پکیج به فروش میرسد. )

توجه: قبل از تحویل سیستم از درایو C که ویندوز بر روی آن نصب می باشد Backup تهیه شود در غیراینصورت مرکز فاوا هیچگونه مسئولیتی در قبال اطلاعات نخواهد داشت.

سیستم عامل های مورد تایید جهت نصب آنتی ویروس

Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 Edition SP1 and later

Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x64 Edition SP1 and later

Microsoft Windows 8 Professional / Enterprise x86 Edition