نحوه سرویس‌دهی سیستم همایش ها (متقاضیان زیرمجموعه دانشگاه فردوسی مشهد)

منبع: پایگاه خبری همایش ها

----------------------------------------------------------

سرویس‌دهی به متقاضیان زیرمجموعه دانشگاه فردوسی مشهد

اختصاص فضا در سرور دانشگاه جهت وب سايت همايش

processflow

ابتدا بایستی کنفرانس به تایید معاونت پژوهشی دانشگاه برسد،

سپس درخواست ثبت فضا و استفاده از نرم افزار طی نامه ای از دبیر همایش به رئيس مركز اطلاعات، آمار و امور رايانه اي دانشگاه، جناب آقاي دكتر كاهاني ارسال می گردد.

نمونه نامه درخواست ايجاد وب سايت

در این درخواست لازم است آدرس سایت همایش (Domain: um.ac.ir)  و شخصی به عنوان مسئول سیستم و در صورت تمایل آدرس ایمیل همایش معرفی شود.

Website: something.um.ac.ir

مرکز پس از راه اندازی سایت و پیگیری رابط، زمانی را جهت آموزش تعیین و فرم توافقنامه ای بین مرکز و همایش در دو نسخه منعقد می گردد. یک نسخه در بایگانی مرکز و دیگری به دبیر همایش عودت می شود.

نسخه توافقنامه را می توانید از اینجا دریافت نمایید.

پس از پایان برگزاری همایش، لازم است دبیر همایش یک نسخه از CD  اصل مقالات پذیرفته شده -در قالب pdf  و word به تفکیک مقالات - جهت نمایه سازی در بانک مقالات دانشگاه به مرکز کامپیوتر ارسال کند.

گفتنی است، به منظور ثبت خبر برگزاری همایش در سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد و سایت دانشگاه فردوسی مشهد از طریق سیستم اتوماسیون با آقای محمدعلي عبدي زاده خادر ، كارشناس دفتر رياست و روابط عمومي - با محتوای نام، آدرس اینترنتی و زمان برگزاری همایش - را مکاتبه نمایید. و یا با شماره 8836031 تماس حاصل فرمایید.

همچنین اطلاعات مذکور را به همراه اطلاعات تکمیلی موردنظرتان را به خانم فرزانه حکم آبادی، کارشناس واحد آموزش و اطلاع رسانی، جهت ثبت در سایت خبری همایش ها ارسال نمایید و یا با شماره 8803264  تماس حاصل فرمایید.

پیروز باشید.

نجوه درخواست وبگاه شخصی Homepage

مخاطبین این سیستم کلیه اساتید هیئت علمی دانشگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارمندان (کارمندان رسمی ، پیمانی و همکاران قراردادی با سابقه بالای ۲ سال) می باشد.

نجوه درخواست از طریق پرتال پویا تب "برنامه ریزی و توسعه منابع" منوی "فناوری اطلاعات" زیر منوی "وبگاه شخصی" می باشد.

پس از درخواست سیستم اتومات سایت شخصی شما را ایجاد و لینک دسترسی را در اختیار شما قرار میدهد. و میتوانید با یوزر پسورد پرتال به بخش مدیریت لاگین نمایید.

لینک دسترسی با جستجوی نام مورد نظر در قسمت مربوطه سایت اصلی دانشگاه (استادان، کارمندان، دانشجویان)  نیز قابل دسترسی است.

راهنمای سیستم صفحات شخصی

موفق و پیروز باشید

نحوه درخواست وبلاگ

مخاطبین این سیستم اساتید هیئت علمی دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارمندان (کارمندان رسمی ، پیمانی و همکاران قراردادی با سابقه بالای ۲ سال ) می باشند.

نجوه درخواست از طریق پرتال پویا تب "برنامه ریزی و توسعه منابع" منوی "فناوری اطلاعات" زیر منوی "وبلاگ" می باشد.

با یوزر پسورد پرتال لاگین نمایید و پس از تکمیل مراحل نصب (اسم وبلاگ، نویسنده و قالب) وبلاگ شخصی شما آماده استفاده خواهد بود.

در صورت که مایل به دریافت راهنمایی بیشتر هستید با شماره 38803264 تماس بگیرید.

موفق و پیروز باشید.

ورود به سیستم وبلاگ

به دليل اهميت در دسترس بودن اطلاعات مراکز و سازمان ها از طريق وب و مطرح شدن ارائه خدمات و انجام امور مرتبط با هر مرکز از طريق اينترنت، مرکز فناوري اطلاعات دانشگاه فردوسی مشهد روند ايجاد وب سايتهاي تخصصي براي کليه مراکز و سازمانهاي مقيم در دانشگاه را سرعتي روزافزون بخشيد.

دراين راستا تاکنون بيش از 100 مرکز و نهاد در داخل دانشگاه داراي صفحات وب اختصاصي شده اند که با بروزنگه داشتن آنها، قادر به ارائه آخرين اخبار و اطلاعات به بازديدکنندگان مي باشند.

علاوه براين تعدادي از اين مراکز با  استفاده از برنامه هاي نوشته شده در مرکز فناوري اطلاعات خدماتي را از طريق اينترنت ارائه داده اند و بدين ترتيب، در انجام سريع امور و رضايت مراجعه کنندگان پيشرفت بسيار چشمگيري داشته اند.

از جمله اين برنامه ها مي توان سامانه همایشها ، سیستم نشریات، سایت دانش آموختگان و ... را نام برد.

همچنین سامانه ای جهت مدیریت وب سایت های اساتید و وب سایت شخصی دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه توسط کارمندان این مرکز به بهره برداری رسیده است.

سامانه وبلاگ نیز جهت راه اندازی و ارایه خدمات وب لاگ شخصی دانشجویان تحصیلات تکمیلی اساتید هیئت علمی و کارمندان رسمی این دانشگاه  از سال 87 تا کنون مورد استفاده مخاطبین این دانشگاه قرار گرفته است.

مرکز فناوري اطلاعات هم اکنون نيز آماده ارائه هرگونه همکاري براي آماده سازي وب سايت و پياده سازي خدمات مبتني بر وب مي باشد.

نمودار مصرف اینترنت دانشگاه