فراخوان دعوت به همکاری

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فردوسی مشهد جهت انجام پروژه‌های نرم‌افزاری و راهبری بانک‌های اطلاعاتی از متخصصان مهندسی کامپیوتر دعوت به همکاری می‌نماید.

1-    کارشناس برنامه‌نویسی سامانه‌های مالی (شرایط: آشنایی با برنامه‌نویسی تحت وب PHP ،My SQL  ، Java Script ، آشنایی با مفاهیم مالی و حسابداری) – 1 نفر

2-    کارشناس برنامه‌نویسی (شرایط: آشنایی با برنامه‌نویسی تحت وب PHP ،My SQL  ، Java Script ) – 2 نفر

3-    کارشناس بانک‌های اطلاعاتی (شرایط: آشنایی با مدیریت پایگاه داده، مدیریت سرور، سیستم‌عامل لینوکس،‌ My SQL) – 1 نفر

•    متقاضیان منحصراً از طریق وب‌گاه (ارسال رزومه)  حداکثر تا تاریخ 27/8/1395 نسبت به ارسال درخواست خود اقدام نمایند.
•    دعوت به مصاحبه فقط از طریق بررسی درخواست‌های ارسالی در وب‌گاه انجام می‌گیرد.
•    لازم است متقاضيان محترم آمادگي تداوم همكاري حداقل به مدت 2 سال را داشته باشند.
•    به‌کارگیری و عقد قرارداد با پذیرفته‌شدگان بر اساس سیاست‌های اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد.